Onderteken petitie en steun T.I.W. Survivors

Voor de verandering een blogpost in het Nederlands. De reden is dat er weer een honkbalclub in de problemen komt. Dit keer door het beleid van de gemeente waar deze club onder valt.

TIW Survivors in Diemen weet het ook niet meer - Sportzaken.pro

De club in kwestie is T.I.W. Survivors uit Diemen. Doordat de gemeente Diemen een herstructurering van de sportvelden doorvoert en de capaciteit van de hockeyvelden wil uitbreiden, heeft de gemeente besloten dat T.I.W. Survivors moet verhuizen naar de velden van O.V.V.O. in Amsterdam.

Aangezien O.V.V.O. op sportpark Middenmeer speelt, wat dichtbij Diemen ligt, zou je zeggen dat dit geen probleem is. Maar niets is minder waar. Nu moeten dus twee verenigingen, waarvan O.V.V.O. zes teams heeft en T.I.W. Survivors negen, gaan spelen op één complex dat slechts beschikking heeft over één honkbalveld en één softbalveld.
Je hoeft geen whizkid te zijn om te begrijpen dat dit tot grote organisatorische problemen gaat leiden met alle gevolgen van dien. De kans is groot dat hele teams van beide verenigingen hun heil elders gaan zoeken of misschien stoppen er gewoon wel een flink aantal leden het het spelen van honk- en softbal.

Mijn oude honkbalclub The Stags uit Etten-Leur bevond zich nog niet zo lang geleden in een zelfde situatie. Echter, de gemeente Etten-Leur heeft toen voor een mooie nieuwe accommodatie gezorgd. Misschien iets voor de gemeente Diemen om over na te denken? Zeker, Diemen is geen grote gemeente, maar er is nog wel wat ruimte. En kom s.v.p. niet met de reden dat het groen kost, want daar doet men ook niet moeilijk over als een bedrijvenpark uitgebreid moet worden.

Daarom wil T.I.W. Survivors graag dat u de petitie in de bijgevoegde link ondertekend. Voorkom dat deze mooie club slachtoffer wordt van de politiek in Diemen.

https://tiwsurvivorsdiemen.petities.nl/

Let wel, deze petitie wordt weliswaar door T.I.W. Survivors georganiseerd maar is tevens van belang voor de toekomst van O.V.V.O.

Teken massaal alstublieft.

One Reply to “Onderteken petitie en steun T.I.W. Survivors”

  1. Ze moeten zeker in Diemen blijven heb er vroeger zelf gespeeld en ga nog altijd daar kijken ook bij OVVO hoor.En dat voor een hockey veld die gaan maar de meer in daar zijn nog meer velden lekker bij elkaar. TIW MOET IN DIEMEN BLIJVEN!!

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s